Greenwich Village Apartment An interesting project, that began, as is often the case with a renovation, by reimagining the space. Originally, the sink was under the only window. While nice when washing up, with discussion, it became clear the client would benefit far more from having a small cafe table and chairs, set off by a lantern in the window and a dedicated gallery space for the kitchen. Here Spitalfields cupboards are hand painted Farrow & Ball’s ‘Railings’, a soft black, anchoring the floor cupboards topped with slabs of detailed marble. For a balancing juxtaposition, glazed wall cupboards are filled with interesting pieces and two discrete open wall shelves hold favourite found objects and materials.

Read more about this project in The New York Times.

Manhattan Townhouse

Spitalfields Kitchen London Showroom

Brooklyn Townhouse