Holland Park Studio Inviting the outside into the design of BWT’s London live/work space. An informal kitchen, by day the studio’s gathering place and by night, the heart of the house. Essential appliances are hidden within a run of Spitalfields cupboards with Fournier doors. Painted in Plain English ‘Sauce’ gloss on either side of the cooker, the space can spring into action for informal work brunches, lunches or suppers to linger over with the doors thrown open. Beaded T&G panelling sets off the washed brick wall and a stone sink sits between Osea open cupboards and below an Oak worktop. Our hand woven willow baskets (made locally near our Head Office in Suffolk, England) hold all the important coffee-making accoutrements at an impressive coffee-making station.

North London Townhouse

Hampstead Townhouse

Greenwich Village Apartment